search

Студијски и информативни дани

ASECAP-ови студијски и информативни дани

Између осталог, ASECAP једном годишње организује састанак под називом „Студијски и информативни дани“ чији је циљ да ASECAP чланови и концесионарске компаније, које су чланови ASECAP-а, размене информације и искуства о разним темама у вези са путним транспортом на европском нивоу.

ASECAP-ови студијски и информативни дани 2016

asecap madrid 2016На 44. ASECAP Студијским и Информативним данима су испитане кључне улоге ауто-путева под наплатом путарине у осигурању интегрисане и одрживе мобилности у Европи. Догађај је пружио могућност осврта на приступ интегрисаног транспорта у ЕУ, а посебно на савладавање изазова у спровођењу ЕУ 2020 Стратегије. Анализирана је и будућност транспорта сагледана из тренутне међународне перспективе.
 

ASECAP-ови студијски и информативни дани 2015

asecap athens 2014

Од 27. До 29. маја 2015. одржаће се 43. ASECAP студијски и информативни дани у Лисабону, Португалија.

Конференција ће се бавити кључном улогом путева под наплатом у осигурању реално одрживог мултимодалног система.

Учесници ће имати прилику да размене мишљења и да на панел дискусијама чују од високих представника оператера наплате путарине и представника других видова саобраћаја, доносилаца одлука у ЕУ, мишљења која се односе на инфраструктурно планирање, финансирање и оперативност као и да разматрају како Интелигентни транспортни системи могу да допринесу постизању свих ових циљева.


ico-adobe - ВИЗИЈА ASECAP-a о безбедности саобраћаја

ico-adobe - Говор председника ASECAP-а
 

ASECAP-ови студијски и информативни дани 2014

asecap athens 201442. годишњи ASECAP Студијски и информативни дани истражиће улогу путева под наплатом у обезбеђивању одрживости у временима када се саобраћај смањује. Биће то прилика да учесници панела на високом нивоу који представљају оператере инфраструктуре путева са наплатом путарине, доносиоци одлука и министри ЕУ да разговарају о питањима одрживости у вези са финансирањем инфраструктуре, радом, управљањем, безбедношћу и животном средином уз разматрање тога како Интелигентни транспортни системи доприносе испуњењу задатих циљева. 
 

ASECAP-ови студијски и информативни дани 2013

asecap dubrovnik 2013 41. ASECAP-ови Студијски и информативни дани одржани су у Дубровнику у Хрватској од 26. до 28. маја 2013. г. и традиционално окупили приближно 200 стручњака из сектора путне привреде из Европе и света. Тема овогодишњег скупа била је: "Промоција одрживог раста - Улога аутопутева под наплатом путарине".

Контакт

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602