search

Servisne informacije

11.01.2018. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 08.37

• Забрана за шлепере и камионе важи на следећим путним правцима где је обавезна зимска опрема, саветује се опрезна вожња: Јошаничка Бања – Копаоник, Дренска клисура - Грчак - Александровац - Крушевац (Кошеви); Врњци - Врњачка Бања - Станишинци - Грчак - Брус – Разбојна, Стопања - Витково - Брус - Брзеће - Граница ПЗП Крушевац/Нови Пазар, Копаоник – Рудница, Нови Пазар – Копаоник, Нови Пазар -Дуга Пољана -Расно - Карајукића Бунари -Угао - државна граница са ЦГ, Сјеница -Крајновиће -Баре -Врбница - државна граница са ЦГ, Врбница – Врбница, Крушевац - Гоч (Добре воде) – Станишинци.
• На територији Врања клизиште на државном путу II А 227, деоница Власе - Петља Врање југ, на локалном месту Пржар од км 68+210 до км 68+222. До клизања је дошло услед пуцања водоводних цеви у косини пута. Саобраћај се одвија наизменично по постављеној привременој саобраћајној сигнализацији. Очекивани рок нормализације саобраћаја је до краја зимске сезоне.У вишим пределима у вечерњим сатима могућа појава поледице.
• На територији Ваљевa на подручју Крупња местимична појава магле.
• На територији Зајечара коловози су влажни. Видљивост је добра осим на превојима Честобродица, Бабин зуб, Црни врх,Тресибаби има магле и видљивост је смањена од 30 до 70 м због чега се препоручује и опрезнија вожња. Магле има и на територији општине Бор видљивост је од 30 од 50 м због чега се препоручује и опрезнија вожња. Учестали ситни одрони, дуж нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима. Највише их има на Ђердапска магистрали где се саветује опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације, која обавештава о одронима.
• На територији Крушеваца постављена је саобраћајна сигнализација за деонице које су подложне стварању леда и поледице и то: Брус-Разбојна, Брус-Брзеће, Крушевац-Каоник.
• На територији Ужица клизиште у месту Дражевићи на деоници Нова Варош-Бистрица, једна трака проходна. Постављења привремена саобраћајна сигнализација.
• Деоница Тошин бунар – петља Београд, у правцу Београд - Добановци - радови на заштитној огради за возила, до 31.01.2018.године до 18.00 часова. У току извођења радова за саобраћај ће је затворена зауставна (десна) саобраћајна трака, у потезима не већим од 1.5км.
• Обустава саобраћаја на деоници Стојник – Раља, због асфалтирања коловоза до 20.01.2018.године, у периоду од 08.00 до 17.00 часова.
• На делу од наплатне станице ,,Нови Сад-југ“ до петље ,,Нови Сад“, поред ауто-пута Е-75 - радови на монтажи стубова јавне расвете у сервисним саобраћајницама. У зони радова саобраћај се одвија једном саобраћајном траком у сервисној саобраћајници.
• Деоница Прњавор-Чокешина, у месту Чокешина, због радова на мосту преко Церског ободног канала саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.
• У току су радови на површинској раскрсници на улазу у Велико Градиште. Саобраћај се одвија према постављеној привременој сигнализацији.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 08.15 часова, задржавањe на граничном прелазу Келебија за теретна моторна возила на излазу је 60 минута. На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

ЈП "Путеви Србије"

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602