search

Servisne informacije

12.01.2018. Сервисне информације - 17.45

  • Због радова на изградњи прикључка на наплатну рампу ауто-пута Е-763, на снази је обустава саобраћаја на деоници Стублине - Липњак, у насељеном месту Стублине код Уба.У току трајања радова целокупан саобраћај (изузимајући теретна возила преко 8т) биће преусмерен на путни правац: Уб – Липњак - језеро Паљуви – Паљуви – Стубленица – Радљево.Теретна возила преко 8т укупне масе преусмераваће се од Уба до Радљева и обрнуто, преко Стублина, односно преко Лајковца.
  • На снази је обустава саобраћаја због радова на реконструкцији саобраћајног инфраструктурног објекта, у Старој Пазови, у улици Вука Караџића, од улице Николе Момчиловића до улице Подунавског партизанског одреда.За време обуставе саобраћаја је преусмерен на градске улице у Старој Пазови.
  • Због радова на изградњи ауто-пута Е-763, Београд-Пожега,на снази је обустава саобраћаја од Латковића до Дудовице, у зони укрштања државног пута II Б реда број 362 и ауто-пута Е763.Преусмерење саобраћаја спроводи се од села Латковић преко Љига до села Дудовица и обратно. 
  • Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.
  • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова, на граничном прелазу Градина, путничка моторна возила, на улазу, чекају 40 минута.

ЈП "Путеви Србије"

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602