search

Servisne informacije

12.07.2018. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.20

• До 27.07.2018. године, од 09.00 до 16.00 часова, радови на одржавању коловоза, на делу ауто-пута Е-75, у зони петље „Жедник“, смер Нови Сад-Хоргош.Саобраћај ће бити преусмерен са леве коловозне траке на десну коловозну траку.
Наплатна станица „Жедник“ ће бити затворена у смеру ка Хоргошу.
• Радови на поправци мостова на Думачи, на улазу у Шабац. За време извођења радова, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.
• До 01.08.2018.године измена режима саобраћаја због интервенције на мосту преко реке Јабланице, на делу ауто-пута Е-75, деоница Брестовац-Лесковац центар.Саобраћај је преусмерен са десне на леву конструкцију моста, при чему ће се користити службени пролази, на којима ће се саобраћај одвијати двосмерно.
• У периоду од 08.00 до 16.00 часова, радови на обележавању ознака на путу, на делу ауто-пута Е-75, у зони наплатне станице „Београд“, у оба смера.
Радови ће се изводити у возној и претицајној саобраћајној траци.
У току извођења радова за саобраћај ће бити затварана једна саобраћајна трака.
• До 01.08.2018.године, на снази ће бити измена режима саобраћаја на новом Обреновачком путу, непосредно пре петље Остружница (испод моста преко реке Саве), због радова на изградњи моста преко реке Саве.
Из правца Обреновца ка Београду за саобраћај ће бити слободна једна саобраћајна трака, док из Београда ка Обреновцу, за саобраћај ће бити пуштене две саобраћајне траке.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.
• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова, задржавања на граничним прелазима су следећа:
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
На осталим граничним прелазима Републике Србије нема задржавања возила.

• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

ЈП "Путеви Србије"

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602