search

Servisne informacije

12.07.2018. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.36

• 12.07.2018 и 13.07.2018.године, од 07.00 до 17.00 часова, радови на санацији оштећеног коловоза на делу ауто-пута Е-75, Обилазница око Београда, од петље ,,Бубањ поток“ до тунела ,,Стражевица“, у оба смера.За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.
• До 13.07.2018.године, радови на асфалтирању дела ауто-пута Е-75, деоница Фекетић – петља Бешка(лева страна), петља ,,Север“. Због извођења радова у возној саобраћајној траци у дужини зоне радова од 1км, за саобраћај ће бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака а саобраћај ће се одвијати у претицајној саобраћајној траци.
• Oд 07.00 до 18.00 часова, радови на демонтажи старе хаварисане заштитне ограде за возила на банкини, уређењу банкине и монтажи нове сигурносне ограде за возила, на делу ауто-пута Е-75, на деоници Газела - Аутокоманда - петља „Ласта“, у смеру од Београда ка Нишу.
За време извођења радова за саобраћај ће бити затворена десна (зауставна) саобраћајна трака, у смеру од Београда ка Нишу, сваког дана парцијално у потезима не већим од 1 км
• Изводе се радови на појачаном одржавању на деоници Паковраће-Ужице 3 ( Тучково-Јелен До- Расна-Горјани-Узићи-Севојно).За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила уз употребу семафора.
• До 19.07.2018.године, радови на поправци оштећеног коловозног застора на деоници Београд – Лазаревац, деоница Орловача - Рушањ.
У току извођења радова биће постављена одговарајућа радна саобраћајна сигнализација, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.
• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова, задржавања на граничним прелазима су следећа:
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 90 минута.
На осталим граничним прелазима Републике Србије нема задржавања возила.

• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

ЈП "Путеви Србије"

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602