search

Servisne informacije

13.06.2018. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.43

• До 16.00 часова, радови на постављању индуктивних петљи у коловоз у зони од 30 метара, код места Пријепоље, на деоници Бистрица – Пријепоље, уз наизменично пропуштање возила једном саобраћајном траком.
• Радови на поправци оштећене еласто-одбојне ограде на деоници Тамнавска раскрсница - петља „Орловача“, од 07.00 до 17.00 часова, уз наизменично пропуштање возила- до 14.06.2018. године.
• Радови на деоници Нови Сад-Суботица, у Новом Саду, на Клисанском мосту- до 14.09.2018.године. Саобраћај ће се одвија десном страном моста наизменичним пропуштањем возила.
• Због радова на појачаном одржавању, обустава саобраћаја на деоници иза насељеног места Сремски Карловци ка Банстолу, укључујући и раскрсницу Чортановци. Током извођења радова, за време потпуне обуставе саобраћаја, за сва моторна возила предвиђено је преусмеравање на алтернативне путне правце.
Алтернативни правци за путничка возила из правца Београда су:
Инђија, Марадик, Крушедол, Ириг, Иришки венац, Петроварадин, Нови Сад и обрнуто.
Алтернативни правци за теретна возила из правца Београда су:
Инђија, Путинци, Рума, Иришки венац, Петроварадин, Нови Сад и обрнуто.
• Радови на рехабилитацији моста на деоници Ђуринци – Сопот, Улица Милослава Влајића, уз наизменично пропуштање возила. Планирано је да се радови изводе у више фаза, са крајњим роком до 01.08.2018. године.
• До 25.06.2018.године - обустава саобраћаја на делу петље Остружница, Обилазница око Београда, због радова на уклапању новоизграђене леве коловозне траке са постојећом рампом. За саобраћај ће бити затворено искључење за Београд и Обреновац, на петљи Остружница из правца петље Орловача. Саобраћај ће бити преусмерен на петљу Сурчин, одакле се возила могу вратити на петљу Остружница.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.
• Према информацијама Управе граничне полиције задржавања на граничним прелазима Републике Србије су следећа:
-на граничном прелазу Хоргош задржавање за теретна моторна возила на излазу је 300 минута;
-на граничном прелазу Келебија и граничним прелазу Батровци задржавање за теретна моторна возила на излазу је 240 минута;
-на граничном прелазу Шид задржавање за теретна моторна возила на излазу је 120 минута;
На осталим граничним прелазима нема задржавања.

• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

ЈП "Путеви Србије"

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602