search

Servisne informacije

26.04.2018. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 08.06

• До 26.04.2018.године до 19.00часова-радови на санацији оштећеног коловоза, на делу ауто-пута Е-75, од Бегаљичког брда до наплатне станице „Београд“ , у смеру Ниш-Београд.Радови се изводе у претицајној и возној саобраћајној траци, а саобраћај се одвија у зауставној саобраћајној траци.
• Од 26.04.2018.године до 28.04.2018.године-радови на прегледу дилатација на мосту изнад реке Тамиш, смер Београд-Панчево.За саобраћај ће бити затворена једна од две траке у смеру Београд-Панчево.
• 26/27.04.2018.године, од 22.00 до 02.00 часа-радови на скидању државних заставица Републике Србије и државних заставица Европске уније,на делу ауто-пута од петље „Мостар“ до аеродрома „Никола Тесла“.Радови ће се изводити у покрету и у току извођења радова за саобраћај ће бити привремено затворена крајња лева (претицајна) саобраћајна трака.
• До 20.05.2018.године, у периоду од 07.00 до 18.00 часова-радови на демонтажи старе хаварисане заштитне ограде за возила у средњем-зеленом појасу, уређењу средњег зеленог-појаса и монтажи нове сигурносне ограде за возила, на делу ауто-пута Е-75, на деоници Газела – Аутокоманда - петља „Ласта“, у правцу Београд – Ниш.За саобраћај ће бити затворена лева (претицајна) саобраћајна трака, у правцу Београд – Ниш, сваког дана парцијално у потезима до 1 км.
• Радови на појачаном одржавању-излаз из насељеног места Сремски Карловци.
У току извођења радова у десној саобраћајној траци, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем левом саобраћајном траком регулисано светлосним уређајима (семафорима).По завршетку радова на десној саобраћајној траци, привремена саобраћајна сигнализација ће бити премештена у леву саобраћајну траку, с тим да ће се тада саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем десном саобраћајном траком.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.

• Према информацијама Управе граничне полиције на граничним прелазима су следећа задржавања: Хоргош, на излазу ТМВ чекају 120 минута, Келебија на излазу ТМВ чекају 180 минута, Батровци на излазу ТМВ чекају 420 минута, Шид на излазу ТМВ чекају 120 минута. На осталим граничним прелазима нема задржавања возила.

• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

25.04.2018. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 20.42

Саобраћај се одвија нормално крајњом десном (зауставном) саобраћајном траком на ауто-путу Е-75, код Бегаљичког брда, након успореног одвијања саобраћаја, услед радова на санацији оштећеног коловоза од Бегаљичког брда до наплатне станице „Београд“ , у смеру Ниш-Београд.

• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

• У складу са Законом о јавним путевима, управљач јавног пута, Јавно предузеће „Путеви Србије“, дужно је да обавештава јавност и кориснике јавних путева о стању и проходности тих путева преко средстава јавног информисања. У складу са тим, молимо Вас да приликом објављивања информација из овог саопштења, као извор информација наведете Јавно предузеће „Путеви Србије”.

JP "Putevi Srbije"

Bulevar kralja Aleksandra 282
Poštanski fah 17, 11050 Beograd 22
pak 149602