23.01.2019.Наизменично пропуштање возила, на државном путу I Б реда број 34, деоница Пожаревац - Велико Градиште, испред Сиракова, услед саобраћајне незгоде

Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, услед саобраћајне незгоде, на државном путу I Б реда број 34, деоница Пожаревац - Велико Градиште, испред Сиракова.

Јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја на наведеном путном правцу.

22.01.2019. АПЕЛ ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА „ПУТЕВИ СРБИЈЕ“

Апелујемо да сви учесници у саобраћају буду посебно опрезни приликом вожње и да прилагоде брзину кретања условима на путу, јер се, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, данас, 22.01.2019. године, и током ноћи, 22/23.01.2019. године, на подручју северне, западне и источне Србије, као и на подручју Београда, очекује формирање мањег снежног покривача. Више снежних падавина очекује се на северу Војводине.

У другој половини ноћи и сутра ујутру, 23.01.2019. године, понегде је могућа и киша која ће се ледити на тлу.

Екипе путара су на терену и спремне су да реагују по потреби.

Возачима саветујемо да користе зимске пнеуматике, поштују ограничења брзине и да прилагоде брзину кретања зимским условима на путу.

19.01.2019. На државном путу I Б реда број 21, на деоници Ваљево-Каона у месту Бачевци, постоји опасност обрушавања камена на пут

На државном путу I Б реда број 21, на деоници Ваљево-Каона у месту Бачевци, постоји опасност обрушавања камена на пут. На деоници су постављени саобраћајни знакови за „Опасност од одрона“ и ограничење брзине 20 km/h.
Екипе путара су на терену и спремни су да реагују по потреби.