ПУТЕВИ СРБИЈЕ: ОТВОРЕНО НОВО ПРОДАЈНО МЕСТО ЗА ЕНП У НИШУ

Ново продајно место за електронску наплату путарине отворено је данас у оквиру наплатне станице „Ниш север".

Присутне је поздравила Љерка Ибровић, руководилац Одељења за односе са јавношћу у име в.д. директора Зорана Дробњака и пожелела срећу и успех у раду.

Руководилац Одељења за електронску наплату путарине, Јелена Пузовић је истакла да: „Путеви Србије из године у годину бележе пораст броја корисника електронске наплате путарине и број продатих уређаја је сада преко 465000, а исти се могу купити на продајним местима Путева Србије и овлашћених дистрибутера која су распрострањена широм Републике Србије, којих укупно данас имамо преко 250. У новој пословници, отвореној за рад са физичким и правним лицима свакога дана од 07:00-22:00, може се купити, допунити уређај за ЕНП и склопити уговор за коришћење електронске наплате путарине у припејд и постпејд систему."

"Три ултра брза пуњача су инсталирана на наплатним станицама „Београд" и „Ниш" - у смеру ка Нишу и у смеру ка Београду. Осталих пет је инсталирано на наплатним станицама „Суботица", „Шид", „Димитровград", „Прешево" и одморишту „Бољковци" које се налази на аутопуту Београд – Чачак код наплатне станице „Љиг"", рекла је Јелена Пузовић и напоменула да је услуга пуњења електричних возила за сада још увек бесплатна.

Снимке и изјаве можете преузети са линка: 01.06.21. Отворено ново продајно место за ЕНП у Нишу


Штампа