ПУТЕВИ СРБИЈЕ: ОЧЕКУЈЕ СЕ ПОВЕЋАН ИНТЕНЗИТЕТ САОБРАЋАЈА НА ДРЖАВНИМ ПУТЕВИМА

ЈП „Путеви Србије" спремно и организовано  дочекује последњи викенд у летњој сезони и почетак школске године када се очекује повећан интензитет саобраћаја на државним путевима у Републици Србији.

Путеви Србије предузимају све неопходне мере у циљу бржег проласка возила, сви наплатни канали су у функцији без минута паузе.

Дуж аутопутева у Републици Србији на порталима са изменљивом саобраћајном сигнализацијом биће истакнута обавештења о задржавањима на наплатним станицама и стању на аутопуту.

Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања.

Пратите нас на интернет презентацији (https://www.putevi-srbije.rs ), мобилној апликацији, YouTube каналу(Јавно предузеће Путеви Србије) и на друштвеним мрежама Твитер, Инстаграм  и Фејсбук!

ЈП „Путеви Србије“ апелује на све учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу, држe безбедно одстојањe и поштују саобраћајну сигнализацију уз максималан опрез и стрпљење у вожњи!


Штампа