Посвећеност и одговорност запослених на наплатној станици „Ниш север“

Да добра дела не остају непримећена, сведочи хвале вредан гест запослених у Сектору за наплату путарине на наплатној станици „Ниш север“, који, како њихове колеге са поносом говоре, враћа веру у људе!

Наиме, у петак, 14.02.2023.године, на наплатној станици „Ниш север“, инкасант Радован Дедић, радећи у кабини за дистрибуцију картица, око 12,30 часова уочио је необично понашање неколико учесника у саобраћају који су заустављали своја возила, излазили из њих и гледали по коловозу, нешто тражећи. 

Да би установио шта се дешава, Дедић је изашао из кабине, уочивши већи број новчаница у апоенима од 50 €, на коловозу наплатног канала,  обавестивши пословођу Предрага Симића.

Дедић и Симић сакупили су укупно 1000 € и предали их шефу Одсека Јагодина - Димитровград, Ненаду Станковићу, који је обавестио руководиоца и органе МУП-а,  те су новчана средства, уз Записник о пријему нађених ствари, предата полицијском службенику на даљи поступак.

Запослени у Сектору за наплату путарине, још једном су доказали да правовременим и исправним реаговањем у посебним и необичним ситуацијама потврђују одговорност и посвећеност послу.


Штампа