ЈП „Путеви Србије“ на 88. Међународном сајму пољопривреде, 53. Сајму лова и риболова и Сајму екологије

ЈП „Путеви Србије“, традиционалним учешћем на 88. Међународном сајму пољопривреде, 53. Сајму лова и риболова и Сајму екологије у Новом Саду од 18. до 24. септембра 2021. г. планира да заинтересованим грађанима и пословним партнерима представи свој делокруг рада као и све пословне активности и новине предузете ради  већег задовољства корисника аутопутева.

Осмишљеним и добро организованим наступом током трајања сајма, биће представљене све предности  Електронске наплате путарине као модерног, финансијски исплативог начина за плаћање путарине који омогућава угоднији, комфорнији и бржи пролазак кроз наплатне станице плаћањем без заустављања, без коришћења готовине или картица.

На штанду у „Мастер“ хали, заинтересовани  посетиоци имаће прилику да се информишу и о локацијама пуњача за електричне аутомобиле, апликацији за мобилне телефоне ЈП „Путеви Србије“, ценама путарине и другим корисним садржајима.

За време трајања сајма посетиоци ће имати могућност да закључе уговор куповини или допуни уређаја за електронску наплату путарине,  уз сајамске погодности.

За све посетиоце сајма ЈП „Путеви Србије“ ће приредити промотивне акције за куповину уређаја за електронску наплату путарине, наградни квиз и разна друга изненађења.

Радујемо се виђењу и чекамо Вас у „Мастер“ хали Новосадског сајма!


Штампа