24.11.2022. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 8.08

• Ауто-пут Е-75, петља Ковиљ - петља Нови Сад југ, смер Београд - Нови Сад - данас, од 8 до 15 ч, измена режима саобраћаја због отклањања последица саобраћајне незгоде од 23.11.2022. г. и уклањања возила из зауставне саобраћајне траке. За саобраћај ће бити затворена возна саобраћајна трака у дужини око 200 м, а саобраћај ће се одвијати претицајном траком.

• Ауто-пут Е-75, наплатна станиц Београд – Мали Пожаревац, смер ка Нишу - радови на санацији коловоза, данас од 9 до 16 ч, у возној и зауставној саобраћајној траци, док ће се саобраћај одвијати претицајном траком.

• Обилазница око Београда, Остружница - Орловача - радови на одржавању зеленог појаса до 26.11.2022. г. Током извођења радова у смеру ка Бубањ Потоку, за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати возном траком. У току радова у смеру ка Остружници, биће заузета зауставна саобраћајна трака.

• Жедник - Чантавир - обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији пута, до 26.11.2022. г, од 7 до 16 ч. Онемогућено је укључење на ауто-пут са петље Жедник, из правца Чантавира према Суботици и према Новом Саду, као и искључење са ауто-пута из правца Новог Сада и Суботице према Чантавиру. Такође, онемогућен саобраћај у оба смера на деоници Стари Жедник - Чантавир. Алтернативни путни правац: Суботица – Чантавир – Торњош.

• Инђија - Стара Пазова - обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији пута до 30.11.2022. г. Саобраћај се преусмерава на државне путеве II А реда број 126, центар Инђије - Љуково - Путинци и II А реда број 127, Путници - Голубинци - Стара Пазова.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова:
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.