10.11.17. JP „Putevi Srbije“ dobitnik nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost - Oskar kvaliteta u tri kategorije

Na 26. tradicionalnoj manifestaciji Forum kvaliteta i poslovne izvrsnosti održanoj od 07. do 09. 11. 2017. godine, Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost - FQCE, pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Republike Srbije i u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, dodelila je JP "Putevi Srbije" nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost Oskar kvaliteta u tri kategorije.

JP "Putevi Srbije" je proglašeno izvrsnim u kategorijama “Strategija”, “Partnerstvo i resursi” i “Rezultati kod korisnika”. Dodeljena nagrada potvrđuje, kako je navedeno u obrazloženju nagrade, da JP “Putevi Srbije” postiglo izuzetne rezultate u razvoju i unapređenju poslovanja, ostvarilo jaču saradnju preduzeća sa svim zainteresovanim stranama kroz širenje kulture poslovne izvrsnosti.

V.d. direktora JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak, primajući nagradu, zahvalio se u svoje, i u ime preduzeća na velikom priznanju, istakao da je nagrada dobijena u tri kategorije što je, samo po sebi, veliko priznanje za dosadašnji rad i da predstavlja potvrdu posvećenosti preduzeća unapređenju poslovnih procesa i širenju poslovne kulture.

JP „Putevi Srbije“, naglasio je Drobnjak, zahvaljujući podršci Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Vladi Republike Srbije, uspešno realizuje sve planirane poslove i spremno je, da u godinama koje slede, ostvaruje još bolje rezultate.

Modernizacijom rada je obezbeđeno savremeno upravljanje i održavanje državnih puteva, dodao je direktor Drobnjak, podignut nivo bezbednosti saobraćaja i unapređena izgradnja putne infrastrukture kako bi putna mreža Republike Srbije i dalje bila integralni deo mreže evropskih saobraćajnica.

„Očekuje nas i zahtevna reforma putnog sektora, brojni objektivni izazovi i problemi koje nameće stalno promenljivo okruženje poslovanja“, rekao je Drobnjak i dodao da „JP „Putevi Srbije“ neprestano pruža svoj pun doprinos razvoju zemlje, o čemu, pored ostalog, svedoči i ova nagrada - Oskar kvaliteta“.

Video materijal i fotografije sa dodele nagrada možete preuzeti sa internet prezentacije JP „Putevi Srbije, sa linka Dodela nagrade Oskar kvaliteta


Štampa