search

Informativni centar

Informativni centar

Informativni centar pruža informacije korisnicima puta u Republici Srbiji i obavlja delatnost brzog i tačnog informisanja javnosti o: radovima na putu i izmenama režima saobraćaja, obustavama i normalizacijama saobraćaja, odronima i klizištima, zabranama prolaska određenih kategorija vozila, o stanju na mostovima, tunelima i drugim putnim objektima i o svim aktuelnim dešavanjima tokom trajanja Zimske službe.

Informisanje javnosti o navedenom delokrugu rada Informativnog centra svakodnevno se vrši prosleđivanjem saopštenja i unosom podataka na internet prezentaciju preduzeća i govorni automat automatske centrale Informativnog centra.

Takođe, korisnici u Informativnom centru mogu dobiti podatke o trenutnoj situaciji na svim naplatnim stanicama, u sva četiri odseka na auto-putevima Republike Srbije, o eventualnim dužim zadržavanjima vozila, koji se redovno ažuriraju na internet prezentaciji preduzeća.
 
Informativni centar sarađuje sa organizacionim jedinicama preduzeća pri spremanju odgovora na korisnička pitanja koja se tiču nadležnosti različitih sektora JP „Putevi Srbije“.

Pozivanjem besplatnog broja automatske centrale, korisnicima su dostupni stručne instrukcije i saveti operatera Informativnog centra, kao i podaci o kontaktima unutar preduzeća.

Zbog efikasnog, pravovremenog i kvalitetnog pružanja informacija korisnicima, radno vreme Informativnog centra je 24 časa.

 

Informativni centar - Power Point prezentacija

 KONTAKT

Besplatan broj automatske centrale:
0800/ 111-004

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

JP "Putevi Srbije"

Bulevar kralja Aleksandra 282
Poštanski fah 17, 11050 Beograd 22
pak 149602