ASECAP-ovi studijski i informativni dani

Između ostalog, ASECAP jednom godišnje organizuje sastanak pod nazivom „Studijski i informativni dani“ čiji je cilj da ASECAP članovi i koncesionarske kompanije, koje su članovi ASECAP-a, razmene informacije i iskustva o raznim temama u vezi sa putnim transportom na evropskom nivou.

Digitalni događaj ASECAP DAYS 2021.

Logo ASECAP Days 2021 10. novembar 2021.

VRAĆANJE POVERENJA I UVERENJA DA JE MOGUĆ RAST EKONOMIJE I OPORAVAK OD PANDEMIJE

Svet je pogođen pandemijom bez presedana koja je izazvala ekonomsku recesiju koja je veoma teško pogodila Evropu i ostatak sveta, uključujući putnu infrastrukturu. Upravo će se 48. ASECAP studijski i informativni dani fokusirati na naučene lekcije i na to kako je moguće podsticati bezbedna i mobilna rešenja za jačanje privrede i oporavak od pandemijske krize, stimulisanjem investicija usmerenih na postizanje ciljeva EU „vizije nula smrtnih slučajeva“ i emisije CO2. Doprinos sektora transporta u suočavanju sa izazovima mobilnosti u postizanju ciljeva Zelenog dogovora, u okviru programa EU za oporavak i otpornost od kriza, trebalo bi da pruži neke dobre mogućnosti, uz održivo finansiranje koje će omogućiti javne ili privatne investicije.

ASECAP DANI 2020 ODLOŽENI

Logo ASECAP Days 2020

Događaj je odložen na osnovu preporuka lokalnih i nacionalnih zdravstvenih organa i zaštitnih mera za sprečavanje širenja pandemije covid 19. Naša glavna briga su zdravlje i bezbednost naših zaposlenih, delegata, izlagača i partnera. Novi datumi se aktivno razmatraju i o novom datumu bićete obavešteni na vreme.